tisdag 19 april 2011

Inte riktigt som jag tänkt mig!

Idag har varit en superskön dag som startades med en långpromenad med en god vän. Det bästa av allt är den efterföljande fikan i vårsolen precis vid Växjösjön.
Så här fint var det vid sjön!
Dagen fortsatte på samma sköna vis och idag blev det ytterligare en god maträtt ur Linas matkasse. Jag hade tänkt ta en riktigt fin bild på den färdiga rätten, inkokt lax med romsås, timjanmorötter och potatis, men tyvärr var det så gott att vi råkade äta upp det innan kortet togs. Det blev med andra ord inte riktigt som jag tänkte, men kortet visar ju trots allt hur gott det faktiskt var med tanke på det tomma fatet.
En gång i tiden låg här en fantastisk laxbit!
Dagen avslutades med ett skönt Body Balance-pass. Det känns otroligt utmanande att ibland gå på andras klasser och inte bara instruera. Det blir betydligt mycket jobbigare när man kan fokusera mer på andning, teknik och känsla. När man instruerar hinner man inte alltid känna efter så mycket själv med tanke på att man först och främst är där för att leverera ett grymt pass för andra. Träningsvärken är garanterad i morgon.

Sov gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar