fredag 18 november 2011

Kampanj på Stadium!

Jag blev oerhört glad när senaste medlemsmailet från Stadium dök upp i inkorgen. Fantastiskt att vi kan vara med och påverka att bättre behövande får en varmare vinter tack vare din gamla vinterjacka. Dessutom kan du samtidigt köpa en ny med ett ordentligt avdrag på priset.

Läs mer om kampanjen nedan och rusa sen iväg och gör världen lite varmare. Text och bild är lånade från stadium.se

300 kr för din gamla jacka när du köper en ny!

300 kr för din gamla jacka när du köper en ny!

Lämna in din gamla vinterjacka i valfri Stadiumbutik så skickar vi den till behövande, i samarbete med Human Bridge. Som tack för din insats får du 300 kr i rabatt när du köper en ny jacka hos oss för minst 499 kr.

Projektet genomförs i samarbete med Human Bridge som säkerställer att din jacka delas ut till behövande i främst Moldavien, men även Rumänien och Ukraina. Målsättningen är att dela ut största delen av jackorna i december, så att så många som möjligt kan få en varmare jul. Ju tidigare du kommer in med din jacka, desto större är chansen att den kommer fram innan jul.

Human Bridge har lång erfarenhet av att hjälpa behövande. Föreningen skapades 2001 genom att samordna materialbiståndsavdelningarna inom de två svenska biståndsorganisationerna Läkarmissionen och Erikshjälpen. OBS! Erbjudandet gäller i alla våra butiker (ej på stadium.se) och alla jackor. Du får lämna in hur många jackor du vill och och köpa samma antal nya jackor till rabatterat pris, max rabatt per jacka är dock 300 kronor. Kampanjen pågår 17/11- 11/12 2011.

Tack för din gåva, den värmer!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar