tisdag 9 augusti 2011

LCHF!

I söndags hade vi vår första nätverksträff med representanter från olika branscher. Det blev ett relativt långt första möte då flera inte känner varandra sedan tidigare. Det var mycket spännande att få lyssna på övrigas verksamhetsberättelser och få en inblick i vad som erbjuds. Fler av oss upplever samma svårigheter i vårt företagande och därför känns det så viktigt att kunna bolla idéer och ta oss runt problematiken tillsammans.

En härlig tjej i denna grupp heter Jeanette och är kostrådgivare inom LCHF (Low Carb High Fat). I stora drag vet jag vad denna kostfilosofi handlar om, men har inte insett hur mycket som faktiskt går att förändra med sådan kost. Det handlar inte bara om viktnedgång utan faktiskt om att äta på ett bra sätt vid t.ex sjukdomar som diabetes. Kroppen är faktiskt ganska bra på att tala om vad den behöver bara du lyssnar på den ordentligt.

Längre fram i höst har jag i nya huset tänkt planera en riktig tjejmiddag med tema LCHF. Som extra krydda kommer Jeanette och pratar om ämnet och ökar vår kunskap i hur vi kan äta för att må bättre.

Bra mat om du äter enligt LCHF!
Är du också intresserad av att lära dig mer om LCHF eller om ni på er arbetsplats vill inspireras av Jeanette kan ni kika in på hennes hemsida kostmedmera.se Upplägget kan se olika ut beroende på vad du/ni har för behov.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar