måndag 7 mars 2011

Vårens och morgonpromenadernas återkomst!

Efter allt för många veckor av sjukdomar, ryggont och dåligt väder har jag ÄNTLIGEN kommit ut på en välbehövlig promenad. Finns inget så härligt som att gå en promenad i den första vårsolen. Nu känns det verkligen att våren är på väg även om det fortfarande är lite kallt i luften och vårblommorna ännu håller sig undan.


Snart, snart , snart!

Blir man inte på ett förunderligt gott humör när solen tittar fram efter en lång vinter? Det känns som att kroppen laddar energi efter vinterns halvdvala (som ett uppladdningsbart batteri ungefär). Inget känns omöjligt när solen skiner!

För övrigt verkar många gå i tankar på att byta riktning vad gäller studier och/eller arbete. Det är inte alltid så lätt att veta vad man vill bli när man blir stor. Samtidigt kan det kännas som en stor risk att lämna jobb och en trygg ekonomi för något, till en början, mera osäkert. Fråga dig vad som känns rätt för dig. Vad säger magkänslan? Har du uppbackning från familj och vänner? Hur ser marknaden ut? Vad behövs för att du ska våga/kunna ta steget?
Kanske är det precis NU du ska kasta dig in i nya banor. Vi lever ju trots allt bara en gång (vad jag vet i alla fall). Vilka nya grejer ska du våga dig på i vår?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar