torsdag 1 december 2011

Perform your best!

Leon Hobro

Ibland kan det vara svårt att fortsätta utvecklas mot ett mer hälsosamt liv och mot din toppform.
Kanske tillhör du en av många som tränat under många år, men aldrig riktigt når ditt mål. Kanske tillhör du en av dom som aldrig riktigt kommer igång på riktigt med din träning och positiva förändring av kosten.

Leon Hobro driver egna företaget "Perform Your Best" (PYB). Han har lång erfarenhet av träning och är idag personlig tränar och instruktör på Nordic Club i Växjö. Han arbetar också som konsult för Les Mills där han utbildar runt om i Norden och Baltikum.

Leon jobbar utifrån en tredimensionell modell där fysisk träning, kost och mental träning är de tre byggstenarna. Hans tankar bakom träning och livet är, att "gör du något lagom, så förblir du lagom!" och ingen vill väll vara lagom!

Leon är en entreprenör ut i fingerspetsarna och har nu skapat ett koncept med online coaching. Här kan du få hjälp till att nå din toppform oavsett var du befinner dig i världen. Coachingen är individanpassad och bygger på de tre byggstenarna ovan, fysisk träning, kost och mental träning.
Att anlita Leon för online coaching innebär att du är redo att ta steget mot en positiv förändring. Du får en personlig och individuell träningsplan som revideras vartefter du bli starkare. Han ser över dina nuvarande kostvanor och hjälper dig förändra dom för att nå resultat. Han finns tillgänglig online under hela din resa för att peppa, motivera och lyfta dig till oanade höjder.

Låter det intressant? Vill du ha mer information? Kika in på Leons hemsida här och kontakta honom redan idag. Varför vänta?



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar