måndag 6 september 2010

När dagar inte blir som man tänkt sig!

Igår skulle blivit en härlig familjedag utan stress, grinighet eller andra mindre roliga grejer, men redan på morgonen började det gå åt fel håll. Ju längre dagen gick desto mer saker strulade och framåt kvällen satt vi alla tre helt färdiga i soffan och undrade vad som egentligen hände.

Att saker inte alltid går som man tänkt sig har redan luftats i ett tidigare inlägg och vissa dagar är sådana att man bara vill att de ska vara över. Det som är så bra är att de faktiskt tar slut (dessa mindre roliga dagar alltså) och det gjorde även gårdagen (som tur väl var). När jag låg i sängen på kvällen (betydligt tidigare än vanligt) var tanken som slog mig att " i morgon kan i alla fall inte bli värre än idag", och vet ni, det är den inte heller. Idag är en helt fantastisk dag. kanske är den extra fantastisk just för att den följs av gårdagen i så färskt minne.

Vad jag vill få fram är att hur rent ut sagt jävlig en dag än känns så låt det inte slå ner dig fullständigt Det kommer alltid en ny dag med nya möjligheter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar