lördag 19 juni 2010

Hitta borttappad inspiration!

Att vakna på morgonen och återigen se en molntäckt himmel och vinden som blåser allt för kraftigt i träden kan lätt påverka oss negativt. Det kan vara trögstartat och inget riktigt vettigt blir gjort på hela dagen. När det sedan händer dag efter dag så är det lätt att tappa modet och börja känna sig lite vissen. Den här negativa spiralen är inte alltid lätt att ta sig ur, men det går såklart!

Även om det känns jobbigt så bestäm dig för att ta tag i en liten sak som du länge tänkt göra, men som kanske inte blivit gjort ännu. Börja gärna i liten skala så att det inte känns oöverstigligt från början. När du märker hur lätt det faktiskt gick så har en liten gnista tänts. Fortsätt sedan med nästa lilla projekt och öka takten vartefter. Känslan när du klarat av en hel massa saker som från början kändes jobbiga och omotiverande är så skön.

Efter en från början trögstartad morgon har jag nu hittat en fantastisk inspiration att ta tag i alla smågrejer som egentligen inte tar så lång tid, men som ändå på något konstigt vis aldrig blir gjorda. Att ta itu med en sak, två saker, tre saker osv har gett massor av inspiration att fortsätta.

Ha en fortsatt härlig dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar