fredag 17 juni 2011

Spännande samarbete!

Som egen företagare har jag börjat förstå hur viktigt det är med kontakter och att skapa nätverk. Det viktiga för mig är inte bara att göra affärer eller tjäna pengar utan att också faktiskt skapa nya relationer. Dessa relationer blir förhoppningsvis i förlängningen en form av kollegor även om våra branscher skiljer sig åt. Det kan annars bli lite ensamt att driva enmansföretag.

Jag har kommit i kontakt med flera olika typer av nätverk, men ändå känt att jag velat ha något mer, eller något annat. På Facebook kom jag i kontakt med Emma Frank som egentligen är en kollega från förr, men som jag inte träffat på flera år. Emma har drivit friskvårdsföretag innan, men satsar nu fullt ut på sitt målande. Och vilket målande sen....
Fokus ligger på fina, färglada tapeter, tavlor och andra skapelser främst riktade till barn, men det finns också tänkvärda väggord som man kan fästa direkt på tapeten eller sin målade vägg. Jag längtar redan till vår flytt så att jag kan få pryda några av mina väggar med allt detta fina.

Det härliga med den här fikan var att vi insåg att vi faktiskt skulle kunna hjälpa varandra en hel del. Inte bara genom att sprida varandra vidare utan också för att många av hennes kontakter faktiskt arbetar med sådant som jag funderat på att köpa in. Styrkan i att vara flera blev så tydlig och vi kunde konstatera att vi nog kan bygga upp ett riktigt bra och hyfsat stort nätverk bara i bekantskapskretsen.

Efter vår träff var jag fylld av positiv energi och ett driv som gjorde att ganska många nya tankar har formats. Tack fina Emma!

Så här inspirerande miljö arbetar Emma i:
Emma i sin mysiga vindsateljé

Tänk att få skapa i detta fantastiska rum!

En av Emmas skapelser


Färglad för barnen. Finns som tapeter!


Emmas charmiga självporträtt!
Vill du se mer av Emmas talang kan du kika på hennes hemsida här

Bor du i Växjö med omnejd och vill vara med i vårat nätverk? Kontakta mig på nalinaborvander@gmail.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar